Kattentrimsalon Carcoons & - Wij hebben kittens
Ik ben Ada Urmston en ik heb een kattentrimsalon en een kleine cattery in Ter Aar. Dit ligt in de regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Leiden in Zuid Holland. Maar vanuit heel de randstad is Ter Aar goed bereikbaar.

Cattery
Ik ben totaal verliefd geworden op Maine Coons. Het is een prachtig ras en een karakter waar je automatisch van moet houden.
Ik wilde graag het plezier hebben van een nestje met kittens en deze ook op een goede manier wil fokken. Aangezien ik het belangrijk vind om het ras gezond te houden test ik op een aantal ziektes. 
Mijn doel is om gezonde Maine Coons te fokken met een geweldig karakter.

Om gezonde katten te fokken moet je je katten testen op:
- Fiv en Felv
- Patella luxatie
- HCM en PKD door middel van echo's
- HCM1 DNA
- SMA

Onze kittens worden volledig geënt en gechipt. Ze zijn gezond verklaard door de dierenarts. Kittens die naar liefhebbers gaan worden bij ons gecastreerd. 
Wij plaatsen een kitten alleen in gezinnen als er al een andere hond of kat aanwezig is. 2 kittens samen kan natuurlijk ook.

Kattentrimsalon
Nu, een aantal jaren later, richt ik mij ook op kattenverzorging. Er zijn veel hondentrimmers maar weinig kattentrimmers. En ook katten hebben goede verzorging hard nodig. Daarom ben ik aan de kattentrimopleiding begonnen aan de Martin Gaus Academie. Deze heb ik met succes afgerond en sinds januari 2016 ben ik officieel begonnen met mijn eigen kattentrimsalon.

Ook moeilijke katten zijn welkom. Kijk voor meer informatie onder het kopje de trimsalon.
Alle katten hebben een eigen speciale behandeling in mijn kattentrimsalon. Ik neem de tijd en geef iedere kat de aandacht die hij nodig heeft.


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint